dimarts, 27 de juny del 2017

ALINEAR LES DENTS

No tot el món té les dents perfectament alineades. De fet, són moltes les persones amb dents tortes o muntades. Si el teu dentista considera necessari corregir-los, t'enviarà a un ortodoncista, dentista especialitzat en aquest tipus de tractaments. Durant el tractament pot dur-se un aparell fix o removible per a redreçar gradualment les dents fins a la seva posició correcta en la boca.

Per a nens, adolescents i adults
Encara que el més habitual és que sigui necessari durant la infantesa i l'adolescència (des dels vuit anys aproximadament), cada vegada un major nombre d'adults opta pel tractament d'ortodòncia.
És molt important una primera revisió al voltant dels quatre anys d'edat, perquè en cas de malformacions, els professionals puguin portar a terme tractaments d'ortodòncia preventiva.
La durada d'aquests tractaments oscil·la entre els 18 i 30 mesos en nens i adolescents. En el cas d'adults pot perllongar-se una mica més degut al fet que els ossos ja han deixat de créixer. Però, al marge de l'edat, mantenir dents i genives sanes durant el tractament d'ortodòncia facilitarà complir el termini previst per al tractament.